Whisper WHI 100 - 900 W

 

http://energie-verde.ro/images/stories/header_whisper2.jpg

http://www.energie-verde.ro/images/stories/Whisper100_2.jpg http://www.energie-verde.ro/images/stories/whisper_100_2.jpg http://www.energie-verde.ro/images/stories/whisper_100-3.jpg

 

Caracteristici tehnice

Putere nominala

900W

Viteza nominala a vantului

12.5m/s

Viteza vantului de pornire

3.4m/s

Viteza maxima a vantului

55m/s

Diametru rotorului

2.1m

Tensiunea de iesire

12/24/36/48 VDC

Greutatea turbinei

21Kg

Dimensiuni ambalaj

1295 x 508 x330 mm

Garantie

5 ani

Estimare productie lunara de energie electrica

http://www.energie-verde.ro/images/stories/estimare-productie-lunara-wisper-100-200.jpg

Turbina Whisper este potrivita pentru zone cu viteze ale vantului scazute

Whisper 100 furnizeaza energie electrica pentru locatii izolate precum cabane de munte, case izolate, relee de telecomunicatii aflate in zone climatice moderate sau extreme. Experienta bogata si numarul foarte mare de unitati vandute fac din turbina eoliana Whisper 100 una dintre cele mai bine vandute turbine eoliene din clasa sa de putere din lume. Daca se considera o viteza medie a vantului de 5.4m/s, turbina eoliena Whisper va produce 100KWh/luna..

Turbina eoliana Whisper 100 este cea mai silentioasa turbina din clasa sa, testata de catre laboratorul National Renewable Energy Labs. Pe langa faptul ca este o turbina silentioasa, turbina Whisper se poate conecta foarte usor cu aproape orice sistem solar fotovoltaic.

Whisper Controller

Turbina eoliana Whisper este livrata impreuna cu un controller pentru incarcarea acumulatorilor si un set de rezistente de divertare pentru franare. Rezistentele de franare intra in fuctiune atomat atunci cand acumulatorii sunt incarcati pentru a nu ii supraincarca si distruge.

Controllerul si setul de rezistente se monteaza in camera inchisa impreuna cu acumulatorii. Se poate adauga un display LCD pentru vizualizarea instantanee a performantelor turbinei.

 

 

http://www.energie-verde.ro/images/stories/Controller6.jpg

 

Sistem hibrid

Sistemul eolian se potriveste foarte bine cu un sistem fotovoltaic. In marea parte a timpului atunci cand este insorit afara, vantul nu bate, iar atunci cand este innorat, vantul bate cu putere. Aceasta completare a celor doua sisteme este valabila si pentru alternanta anotimpurilor.

Maximul de putere la orice viteza a vantului

Turbina eoliana are un sistem revolutionar de protectie a turbinei la viteze mari ale vantului denumit Side Furling Angle Governor. Acesta scoate din directia vantului palele si generatorul. Spre deosebire de alte turbine eoliene, ce pierd pana la 80% din putere la viteze ale vantului mai mari, turbina Whisper atinge si livreaza puterea maima catre acumulatori.

http://www.energie-verde.ro/images/stories/whisper_100-900.jpg

http://www.energie-verde.ro/images/stories/Whisper_logo.jpg

 

 

Copyright 2012. Panouri Solare Panouri Fotovoltaice. energie-verde.ro energia viitorului