Pompe solare de suprafata

Pompele solare de suprafata Lorentz PS sunt produse de inalta calitate, concepute pentru transferul de apa, gestionarea iazurilor si pentru aplicatii de irigare in cazul in care o pompa de suprafata este necesara.

Produsele din gama de pompe de suprafata Lorentz PS cu reglaj electric sunt conectate la un generator solar prin intermediul unui controler. Controlerul furnizeaza date pentru monitorizarea nivelului de apa in rezervorul de stocare si controlul vitezei pompei. In acelasti timp, datorita tehnologiei urmaririi punctului de putere maxima (maximum power point tracking technology), optimizeaza volumul de apa care este pompata.

Sistemele de pompe de suprafata Lorentz PS se bazeaza pe un concept modular de proiectare, asigurand astfel intretinerea facila si eficienta din punct de vedere a costurilor. Mai mult, aceste sisteme sunt usor de instalat si au o durata mare de viata.

Mai multe detalii sunt disponibile in fisa tehnica.

Oferta noastra include urmatoarele tipuri de pompe solare de suprafata:

 • PS150 Boost
 • pompe solare

  Pompa PS150 Boost este o pompa solara ce asigura pomparea apei de la maximum 120m adancime si un debit de pana la 0.9 m3/h. Mai multe detalii sunt disponibile in fisa tehnica.

 • PS600 CS-17-1
 • pompe solare

  Pompa PS600 CS-17-1 este pompa solara centrifugala, proiectata in mod special pentru filtrarea si recircularea apei din piscine, instalatii de filtrare si colectori solari termici, asigurand un debit de pana la 19 m3/h. Mai multe detalii sunt disponibile in fisa tehnica.

 • PS1800 CS-37-1
 • pompe solare

  Pompa PS1800 CS-37-1 este pompa solara centrifugala, proiectata in mod special pentru filtrarea si recircularea apei din piscine, instalatii de filtrare si colectori solari termici, asigurand un debit de pana la 36 m3/h. Mai multe detalii sunt disponibile in fisa tehnica.

Copyright 2012. Panouri Solare Panouri Fotovoltaice. energie-verde.ro energia viitorului