Pompe solare submersibile

Comercializam o gama larga de sisteme de pompe solare submersibile Lorentz, centrifugale sau elicoidale.

Pompele solare Lorentz sunt solutia optima pentru sisteme de irigatii si alimentare cu apa a zonelor izolate, intrucat nu necesita conectarea la reteaua electrica nationala. Folosing energia solara, aceste sisteme asigura pomparea unor volume mari de apa, intr-un mod economic pentru utilizator si cu impact negativ redus asupra mediului inconjurator.

Fiecare sistem este format dintr-o pompa, motorul pompei si un controler. Acest concept modular pastreaza echipamentele electronice deasupra solului, asigurand astfel intretinerea facila si costul redus de proprietate. In plus, aceste sisteme sunt usor de instalat si au o durata mare de viata.

Gama de pompe centrifugale LORENTZ PS cuprinde pompe solare de inalta calitate, proiectate pentru alimentarea cu apa potabila, alimentarea cu apa a fermelor de animale si in diverse sisteme de irigatii. Pompele centrifugale Lorentz PS cu reglaj electric au fost proiectate special pentru a pompa volume mari de apa, folosind eficient energia solara. Aceste pompe de inalta eficienta pot atinge debite de 79 m3/ora. Mai multe detalii despre pompele centrifugale sunt disponibile in fisa tehnica.

Gama de pompe solare cu rotor elicoidal LORENTZ PS cuprinde produse de inalta calitate, proiectate special pentru asigurarea alimentarii cu apa potabila a comunitatilor, alimentarea cu apa a fermelor de animale si in sisteme de irigatii de mici dimensiuni. Pompa cu rotor elicoidal este simpla, eficienta si de incredere, pompand apa chiar si cu un nivel foarte scazut de energie solara, de la suprafata solului pana la o adancime de 350 m. Mai multe detalii despre pompele elicoidale sunt disponibile in fisa tehnica.

Oferta noastra include urmatoarele tipuri de pompe solare submersibile:

 • PS150 C
 • pompe solare

  Pompa PS150 C este o pompa solara submersibila centrifugala, asigurand pomparea apei de la maximum 20m adancime si un debit de pana la 5 m3/h. Alimentarea este de la module fotovoltaice cu tensiunea nominala de 12-24 V.

  Mai multe detalii sunt disponibile in fisa tehnica.

 • PS200 HR
 • pompe solare

  Pompa PS200 HR este o pompa solara submersibila cu rotor elicoidal, asigurand pomparea apei de la maximum 50m adancime si un debit de pana la 2,7 m3/h. Alimentarea este de la module fotovoltaice cu tensiunea nominala de 24-48 V. Mai multe detalii sunt disponibile in fisa tehnica.

 • PS600 HR/C
 • pompe solare

  Pompa PS600 HR/C este o pompa solara submersibila, de tip elicoidal sau centrifugal, asigurand pomparea apei de la maximum 180m adancime si un debit de pana la 11 m3/h. Alimentarea este de la module fotovoltaice cu tensiunea nominala de 48-72 V. Mai multe detalii mai multe detalii sunt incluse in fisele tehnice, disponibile aici si aici.

 • PS1200 HR/C
 • pompe solare

  Pompa PS1200 HR/C este o pompa solara submersibila, de tip elicoidal sau centrifugal, asigurand pomparea apei de la maximum 240m adancime si un debit de pana la 20 m3/h. Alimentarea este de la module fotovoltaice cu tensiunea nominala de 72-96 V. Mai multe detalii sunt incluse in fisele tehnice, disponibileaici si aici.

 • PS1800 HR/C
 • pompe solare

  Pompa PS1800 HR/C este o pompa solara submersibila, de tip elicoidal sau centrifugal, asigurand pomparea apei de la maximum 250m adancime si un debit de pana la 51 m3/h. Alimentarea este de la module fotovoltaice cu tensiunea nominala de 72-96 V. Mai multe detalii sunt incluse in fisele tehnice, disponibile aici si aici.

 • PS4000 HR/C
 • pompe solare

  Pompa PS1800 HR/C este o pompa solara submersibila, de tip elicoidal sau centrifugal, asigurand pomparea apei de la maximum 350m adancime si un debit de pana la 70 m3/h. Alimentarea este de la module fotovoltaice cu tensiunea nominala de 168-192 V. Mai multe detalii sunt incluse in fisele tehnice, disponibile aici si aici.

 • PSk
 • pompe solare

  Pompele Lorentz PSk sunt pompe solare submersibile centrifugale, asigurand pomparea apei de la maximum 160m adancime si un debit de pana la 136 m3/h.

  Pompele PSk sunt folosite cu precadere in proiecte de irigare si pentru pentru alimentarea cu apa potabila pe arii extinse, unde indeplinesc fiabil cele mai exigente cerinte din punct de vedere economic si fara utilizarea de combustibili fosili sau fara conectarea la reteaua electrica.

  Mai multe detalii sunt disponibile in fisa tehnica.

Copyright 2012. Panouri Solare Panouri Fotovoltaice. energie-verde.ro energia viitorului