Despre ROMSIR

Cu ce ne ocupăm?

Importăm, instalăm si oferim servicii de mentenantă în perioada de garantie si post-garantie pentru sisteme care generează energie din surse regenerabile pe teritoriul României.

Care este istoria ROMSIR?

ROMSIR este o societate comercială cu capital integral românesc, înfiintată în anul 1994 în domeniul electronicii si electrotehnicii.După o perioadă extinsă de testări, în anul 2007 am decis introducerea pe pia?ă a unei game de echipamente producătoare de energie din surse regenerabile, fiind printre primele companii din România care să ofere astfel de produse. În ultimii ani, am vândut si instalat în România peste 2200 de sisteme cu panouri solare ESOL, care beneficiază de certificarea europeană Solar Keymark, ce constituie o garantie a calitătii. Astfel, prin instalarea acestor tipuri de echipamente, am capătat o bogată experientă în selectarea celor mai potrivite echipamente care să satisfacă toate nevoile clientilor no?tri.

Ce ne reprezintă?

1. Oferirea de consultantă onestă pentru a alege cea mai bună solutie;

2. Oferirea de sfaturi folosind termeni pe înteles;

3. Produse de calitate la preturi accesibile;

4. Instalare la cele mai înalte standarde, de la începutul până la sfârsitul lucrării;

5. Service post-vânzare.

Ce NU ne reprezintă?

1. Vânzători insistenti interesati doar de câstiguri materiale, care nu oferă informatii corespunzătoare pentru ca dumneavoastră să luati o decizie în cunostintă de cauză;

2. Jargon tehnic folosit gratuit, lucru ce vă determină să achizitionati ceva de care nu aveti nevoie;

3. Costuri ascunse;

4. Instalare de slabă calitate.

Copyright 2012. Panouri Solare Panouri Fotovoltaice. energie-verde.ro energia viitorului