Energie Verde

S-a lansat noua sesiune Casa Verde, depunere 10-24 oct 2016. Click aici pentru mai multe detalii.

 

 

 

"Energie verde" este un termen care se referă la surse de energie regenerabila si nepoluantă. Electricitatea generată din surse regenerabile devine din ce în mai disponibilă. Prin alegerea unor astfel de surse de energie regenerabila consumatorii pot sustine dezvoltarea unor energii curate care vor reduce impactul asupra mediului asociat generării energiei conventionale si vor creste independenta energetică.

Mai mult, când aceste tehnologii pot sa vină în ajutorul consumatorului prin reducerea facturilor pentru diferite utilităti (apă, încălzire) si printr-un timp de amortizare scurt în cazul sistemelor de încălzire a apei menajere, instalarea unor panouri solare devine o investitie extrem de rentabilă în cazul consumatorilor casnici, a hotelurilor, spitalelor etc.

Energia fotovoltaică si eoliană reprezintă o solutie viabilă pentru locatiile care nu beneficiază în prezent de racordare la reteaua natională de electricitate. În viitor, printr-o legislatie corespunzătoare aceste sisteme pot deveni rentabile si pentru consumatorii conectati la reteaua natională prin eliminarea necesitătii folosirii unor acumulatori si livrării energiei direct în reteaua natională.
Lucrari recente:

Copyright 2012. Panouri Solare Panouri Fotovoltaice. energie-verde.ro energia viitorului